Beste mondwater tegen een droge mond of keel.

Oxyd8 Plus mondwater is een van de beste mondwaters tegen de symptomen van een droge mond ter wereld. Zelfs de meest hevige vormen van slechte adem worden voorkomen.
Waarom is Oxyd8 Plus zo goed?
De combinatie Oxyd8, green Tea, aloe vera, tea tree oil en xylitol heeft klinisch bewezen alle bacteriën uit te schakelen die de kop opsteken bij een droge mond en voor een slechte adem zorgen. Geen andere mondspoeling ter wereld komt ook maar in de buurt van de effectiviteit van Oxyd8 Plus! Chemici van deze fabrikant hebben de afgelopen 12 jaar gewerkt aan een stabiele, krachtige formule die resulteert in een frisse adem, gezond tandvlees en sterke tanden.

Waarom Oxyd8 Plus alle andere commerciële middelen overklast.
Vrijwel alle spoelmiddelen uit de drogisterij bevatten formules gebaseerd op de kennis van 30 jaar geleden. Inmiddels is het allang bekend dat spoelmiddelen met alcohol, chloorhexidine, Cetylpyridiumchloride, triclosan, sodium lauryl sulfaat, saccharine en peroxide vervelende bijwerkingen kunnen hebben. Jouw lichaam en gebit zijn hier niet blij mee! Oxyd8 Plus heeft alleen natuurlijke gebitsvriendelijke ingrediënten en heeft daarnaast klinisch laten zien verbluffend effectief te zijn tegen slechte adem, een droge mond, amandelstenen en gaatjes. Hier leggen we de bestanddelen uit.

Groene thee
Groene thee heeft antibacteriële kracht en neutraliseert de stinkende gassen die bacteriën uitstoten. Sterker dan smint of kauwgom. Werkt ook uitstekend tegen gevoelig of ontstoken tandvlees.

Aloë vera
Aloë vera maakt collageen aan waardoor ontstekingen, aften, zweren en gevoelig tandvlees snel hersteld.

Tea tree olie
Al een klein beetje tea tree olie vernietigt alle stinkende bacteriën in een handomdraai. Is zelfs sterker dan mondwater met chloorhexidine!

Xylitol
Tegen gaatjes. Xylitol doodt de bacterie strep mucans die verantwoordelijk is voor gaatjes.
Gaat tevens biofilms tegen.

Zink
Zinkzout of zinklactaat helpt tegen bacteriën die slechte adem veroorzaken, de zogenoemde anaerobe bacteriën. Zink in combinatie met oxygen gaat een droge mond en een vieze smaak tegen. Beter voor je smaak. Geen kunstmatige kleur of smaakstoffen. Geen troep!

Sodium bicarbonaat
Maakt tanden witter en zorgt ervoor dat de ph waarde neutraal blijft zodat er geen zuren het gebit kunnen aantasten. Klik hier als je alles wilt weten over het beste mondwater.